Sayfa: Manavgat Kanalizasyon Gideri Açma

PaylaÅŸ

HABER DETAYI

Manavgat Kanalizasyon Gideri Açma

Manavgat'ta alanındaki en iyi cihazlara sahip firması olarak yaşadığınız sorunlara 7/24 kesintisiz çözüm sunuyoruz.

Hemen +90 532 736 7601 numarasından bizi arayın!

Binanızdan kanalizasyona başka bir deyişle logara bağlanan ana boru tıkandığı takdirde bina ile logar arasını makine sayesinde kırmadan zahmetsizce hızlı bir şekilde açtırabilirsiniz. Robotla kanalizasyon borusu açma firması, atık su giderleriniz tıkandığında müracaat edebileceğiniz profesyonel hizmet anlayışı ile Manavgat'ta her bölgeye hizmet veriyoruz. Kanalizasyon borularında yıkama ve görüntüleme hizmeti vermektedir. Kanal tıkanıklığı açan makineleri tecrübeden bahçenizi kazdırmayın.

Binanızın alt yapısında olan çökmeleri veya problemli noktaları borunun içerisine gönderdiğimiz kamera ile görüntüleme yapıyoruz. Aldığımız görüntüleri profesyonel ustalarımız tahlil edip size borularınız ile ilgili bilgi vermektedirler. Borunuz bir fare tarafından kemirilmiş olabilir, biz delik açılan tam noktayı size gösterip tamiratını yapabiliyoruz. Kanalizasyon veyahut lağım döşemi, pis ve atık suların özel kanallar aracılığıyla toplanıp atılmasını sağlayan altyapı sistemidir. Bu kanallarda künk ya da büz isimi verilen kalın borular kullanılır.

Tıkanan kanalınızı kırmadan son teknoloji aletlerimizle yerini belirliyoruz. Kanal tıkanıklığının hangi sebepten dolayı ortaya çıktığını, kanalın içerisinde hangi maddelerin olduğunu vs. kanalın içerisine kamera salarak öğreniyoruz ve sizlere ihtiyaç duyulan izahları yapıyoruz. İşimizi profesyonellikle yapıp sizlere üstün kaliteli hizmet sunuyoruz.