Sayfa: 7/24 WC ve Lavabo Tıkanıklığı Açma

Paylaş

HABER DETAYI

7/24 WC ve Lavabo Tıkanıklığı Açma

Manavgat'ta alanındaki en iyi cihazlara sahip firması olarak yaşadığınız sorunlara 7/24 kesintisiz çözüm sunuyoruz.

Hemen +90 532 736 7601 numarasından bizi arayın!

Daha önceki yapılarda olduğu kadar yeni yapılarda da klozet tıkanıklığı na rastlamak olasıdır. Klozete atılan yabancı cisimler veyahut gereğinden fazla kalın kağıt havlı, peçete veyahut çocukların oynadığı küçük bir top, bez vs klozetinizin veya WC nizin tıkanmasına sebep olabilir.

Klozetiniz tıkandığında kokular yaparak etrafa etkileyici bir zarar verir. Böcek gurupları canlılarını toplamada etken rol alır. Bu da sıhhatinizi negatif istikamette etkiler. Çözümü kimyevi kullanmadan deneyimli bir tesisat firması ile çözebilirsiniz.

WC tıkanıklığı, Lavabo tıkanıklığı, pimaş tıkanıklığı, mutfak gideri tıkanıklığı, klozet tıkanıklığı, loğar tıkanıklığı gibi meseleler istenmedik bir vaziyet ancak başınıza gelebilir. Klozet tıkanıklığı  veya  WC gider tıkanıklığı açma artık büyütülecek bir mesele olmakta çok; kolayca halledilebilir hale gelmiştir. Gelişen tesisat teknolojisi ile beraber kanal açma robotu veya tıkanıklık açma aleti kullanarak söz ettiğimiz her türlü tıkanıklığı kırmadan açılabiliyor.

Tıkalı bölgede su ağır ağır gidiyor ise sorun değil ancak pis su geri tepiyor ise sorun kanaldandır. Bundan sonra makinayla klozet açma yolu devreye girecektir. Robot yardımı ile klozet  tıkanıklığı olan bölgeye gönderilerek tıkanmaya noktasal müdahale edilerek tıkalı klozetiniz  temizlenerek açılıyor.